Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvem vi er

Omega Finansrådgivning AS ble etablert i 1994.


Omega tilbyr formuesforvaltning og investeringstjenester for privatpersoner, bedrifter, stiftelser, foreninger og institusjoner. Vår visjon er å gjøre våre kunder finansielt tryggere og i bedre stand til å ivareta egne verdier.

Konsesjon

Omega Finansrådgivning AS er tilknyttet agent til verdipapirforetaket Invento Kapitalforvaltning AS. Invento har konsesjon fra Finanstilsynet til bl.a. å utføre investeringsrådgivning, aktiv forvaltning, utførelse av ordre på vegne av kunde, samt mottak og formidling av ordre i finansielle instrumenter.


Etter innføringen av MiFID ble investeringsrådgivning en konsesjonsbelagt tjeneste, og Invento fikk denne konsesjonen.


MiFID trådte i kraft 1. november 2007 og er nedfelt i verdipapirhandelloven. Det skal gi investorer bedre beskyttelse enn de hadde tidligere. Etter den nye loven må alle kunder som handler finansielle instrumenter, klassifiseres etter nærmere bestemte kriterier. Krav til informasjon og rådgivning varierer med kundens profesjonalitet, og regelverket kommer særlig uerfarne investorer til gode.

Autorisasjon

logo

Share on Facebook

Logg inn